Quinoa cu legume delicioase

Normal ee29ea7c50e5a8
Durata: 30 minute Persoane: 4

Preparare

  1. Se fierbe Quinoa Panzani in saculeti in multa apa clocotita cu un varf de sare timp de 12 minute la foc mediu si se lasa sa stea 5 minute. Strecoara, raceste cu apa si scurge. Pastreaza.
  2. Curata ardeii, arpagicul, brocoli in buchetele si taie usturoiul
  3. Prajeste intr-o tigaie cu putin ulei de masline fructele uscate, indeparteaza si pastreaza. Adauga toate legumele si, daca este necesar, adauga un pic mai mult ulei. Lasa-le la gatit.
  4. Potriveste de sare, adauga putin ardei si quinoa scursa, soteaza timp de 1 minut si serveste
  5. Se poate asezona cu patrunjel sau coriandru, dupa gust.

Ingrediente

  • Quinoa
  • • 180 g de Quinoa Panzani
  • • 120 g de arpagic
  • • 180 g de ardei rosu
  • • 180 g broccoli
  • • 2 catei de usturoi
  • • 40 g de caju
  • • 40 g de stafide
  • • Ulei de masline
  • • Sare
  • • Piper
  • • +/- Patrunjel sau coriandru