Ce inseamna Excelenta in calitate?

Excelenta in calitate vine din selectia celor mai bune ingrediente.

Graul este ingredientul principal in orice tip de paste, calitatea acestora fiind indubitabil determinata de grau.

Grau dur, nimic altceva in afara de grau dur si apa! Fara ou, fara grau moale, fara aditivi!

Cercetarile au aratat ca graul determina gustul excelent al pastelor, culoarea si proprietatile optime de gatire.

Astfel, boabele de grau dur sunt meticulos selectate, iar amestecul rezultat din cele mai bune boabe de grau este apoi macinat pentru a obtine grisul. Panzani il transforma ulterior in pastele perfecte, utilizand procese de productie bazate pe bogata experienta acumulata de-a lungul anilor.

Din gradina de legume pe masa ta ... secretul sosurilor Panzani!

PanzaniArrabiataPovestea unui sos Panzani incepe cu recolta de tomate. Panzani lucreaza in stransa colaborare cu fermele partenere si organizeaza plantarea in asa fel încat fiecare ferma recolteaza numai atunci cand rosiile sunt coapte (intre iulie si septembrie, in functie de sezonalitate).

Rosiile noastre sunt supuse unei sortari amanuntite: numai cele care îndeplinesc cerintele Panzani de calitate sunt acceptate, rosiile verzi sau prea coapte fiind indepartate.

Atunci cand intra in procesul de fabricatie, toate legumele si rosiile sunt mai intai bine spalate si apoi sortate din nou. Dupa decojire si scoaterea semintelor sunt gata pentru transformarea in piure, pasta sau concentrat. Ulterior, acestea vor fi folosite pe tot parcursul anului, oferind aceeasi calitate.

Ingrediente precum ceapa, morcovi, usturoi, plante aromatice sau carne sunt adaugate pentru a desavarsi fiecare reteta.

In cele din urma, sosurile sunt ambalate in conditii sterile si trimise catre rafturile magazinelor pe care le preferati.

Veti gasi o mare varietate de retete, care vor da o nota speciala preparatelor dumneavoastra.

Nu veti mai avea nevoie de o intreaga dupa-amiaza pentru a pregati un singur fel de mancare!

Panzani Romania va ofera o gama larga de sosuri pentru toate gusturile. Trebuie doar sa alegeti unul dintre sosurile Panzani si puteti fi siguri ca familia si invitatii vor fi incantati !