Ebro Foods

Ebro reprezinta un conglomerat multinational in domeniul alimentatiei, ce activeaza in segmentele de orez, paste si sosuri. Avand bazele in Spania, prezenta sa comerciala si/sau industriala este resimtita in peste 25 de tari din Europa, America de Nord, Asia si Africa, prin reteaua extinsa de reprezentante si branduri. Ebro este liderul global in sectorul de orez si se situeaza pe locul doi in productia mondiala de paste.

Divizia de orez


Divizia de orez PANZANI

Grupul Ebro este liderul mondial in exportul de orez. Originile sale se afla in Spania si dateaza din 1950. Pe plan international se extinde incepand din 1986, prin achizitia de branduri si companii de top din Europa, Statele Unite ale Americii si Canada. De asemenea, prezenta in Africa si Asia, divizia opereaza cu un portofoliu larg de branduri si produse principale. Acest sector comercial contribuie cu 54% la cifra de afaceri totala a Ebro Foods.

 

 

Divizia de paste


Ebro paste

Divizia de paste este reprezentata de New World Pasta (lider in SUA si Canada) si Panzani (Nr. 1 in Franta la pastele proaspete si uscate, sosuri, couscous si gris) . Brandurile Grupului sunt prezente pe piete cum ar fi Belgia, Ungaria, Marea Britanie, Algeria, Emiratele Arabe Unite, Republica Ceha, Rusia etc. In ultimii opt ani, Ebro s-a stabilizat pe locul doi in productia mondiala de paste. Divizia contribuie in prezent cu 46% la cifra de afaceri totala a Grupului Ebro Foods.

 

 

Misiunea, viziunea si valorile noastre


PANZANI misiune viziune valoriMisiunea Grupului Ebro este bazata pe cercetarea, crearea, productia si distributia alimentelor cu valoare sporita, pentru satisfacerea necesitatilor nutritionale si, in acelasi timp, pentru sustinerea bunastarii si a sanatatii oamenilor.
Tinta noastra este de a deveni lideri in sectorul de solutii de masa, prin furnizarea catre consumatori a celor mai bune variante nutritionale si solutii in materie de functionalitate, sanatate, convenienta si placere. Inovatiile sunt o prezenta permanenta, venind in intampinarea cererii existente pe piata. Ne-am propus sa conducem acest segment in zone geografice din Europa, America si tarile din arcul mediteranean, concentrandu-ne pe canalele de distributie pentru numeroasele noastre branduri si fara a renunta la activitatea  industriala cu plusvaloare ridicata.
Grupul Ebro sustine si se ghideaza dupa urmatoarele valori: initiativa, transparenta, satisfacerea cererii, onestitate, vocatie, integritate, respect si responsabilitate fata de clienti, actionari si fata de mediul inconjurator.


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.