Campionatul National U12 editia 2019 s-a desfășurat în perioada 30.06-06.07.2019 la Costinești, iar clubul nostru a fost prezent cu trei echipe, dintre care, două și-au adjudecat cea mai înaltă treaptă a podiumului și au plecat acasă din postura unor campioni naționali.

Dupa sase zile pline de baschet, cu noua sesiuni de meciuri disputate, in fata unei asistente numeroase, care a inconjurat terenul principal inca de la primele ore ale diminetii, atat finalele pentru decernarea trofeelor nationale, cat si finalele pentru medaliile de bronz, au fost extrem de echilibrate si de disputate, iar micutii baschetbalisti au dat totul pentru a obtine victoria. Cele mai valoroase echipe din intrecerile masculine si feminine din actualul sezon si-au disputat medaliile CN U12. La feminin, finala mare a fost adjudecata de ACS Dan Dacian, care s-a impus in fata rivalei Olimpia 1 Bucuresti, cu 28-27. La masculin, finala mare a fost adjudecata tot de ACS Dan Dacian Portocaliu, dupa ce a reusit sa treaca de Alpha Team Sport Sibiu, cu 22-20.  

Pentru al doilea an, consecutiv, „Dan Dacian” reușește performanța de a câștiga titlul suprem la categoria U12, atât la fete cât și la băieți, dovada clară a faptului că pasiunea și implicarea stau, întotdeauna, la baza celor mai mari realizări.

N7c


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.