Panzani - pastele campionilor:

dupa succesul din aprilie, cand echipa ACS Dan Dacian 1 a castigat titlul national la baschet masculin U15, a venit randul Echipei U13-1 sa confirme performanta.

Arena de Baschet a gazduit in perioada 21 – 25 Mai Turneul Final al Campionatului National U13 Masculin, unde echipa noastra a reusit sa castige medaliile de aur pentru a treia oara consecutiv.

In finala desfasurata duminica, 25 Mai, jucatorii condusi Beatu Andrei, Cosmin Serbanescu si Romila Razvan au castigat meciul contra celor de la BC Slam cu scorul de 82-59.

Au fost premiate de asemenea si performantele individuale ale jucatorilor Gioavani Biancheri care a fost desemnat Cel Mai Bun Aparator al Turneului Final si Gavriloaia Aurelian, desemnat MVP-ul Turneului Final U13 Masculin.

Din componenta ACS Dan Dacian U13 Masculin medaliate au facut parte: Gavriloaia Aurelian, Petcu Luca, Ionescu Victor, Visan-Hara Luca, Patrascu Cosmin, Falca Eugen, Vasile Luca, Biacheri Giovani, Zane Cristian, Lihatschi Alexandru, Sava Rares, Dragan Victor, Pitur Stefan, Batala Mihnea, Popescu Matei.

Felicitari jucatorilor, antrenorilor si tuturor parintilor care au sprijinit performanta si succesul echipei in cadrul Turneului Final U13 Masculin pentru a treia oara consecutiv!

ONE TEAM , ONE FAMILY , ONE MISSION


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.