Panzani - gustul succesului:

Echipa ACS Dan Dacian 1 reuseste sa castige medaliile aur pentru a patra oara consecutiv in cadrul competitiilor destinate baietilor nascuti 2000, in cadrul Turneul Final al Campionatului National U14 Masculin

Astfel, in sezonul competitional 2013-2014, ACS Dan Dacian a obtinut rezultate unice, performante pe care nici un alt club de juniori nu le-a putut realiza

intr-un singur sezon competitional:

* 4 titluri nationale (3 x locul 1, 1 x locul 3)

* 4 titluri municipale (1 x locul 1, 3 x locul 3)

Sala Sporturilor din Constanta a gazduit in perioada 4 – 8 iunie Turneul Final al Campionatului National U14 Masculin unde jucatorii condusi Cosmin Serbanescu au castigat meciul finalei contra celor de la U Mobitelco Cluj-Napoca cu scorul detasat de 99-49.

Individual s-au remarcat Arion Andrei, desemnat Cel Mai Bun Pasator al Turneului Final, iar Maciuca Mihai a fost desemnat MVP-ul Turneului Final U14 Masculin si Cel Mai de Perspectiva Jucator al Turneului Final.


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.