Arena de Baschet din Bucuresti a gazduit, in perioada 9–13 aprilie 2014, Turneul Final al Campionatului National U15 masculin. Cele 8 echipe calificate in Turneul Final au creat o frumoasa carte de vizita pentru baschetul juvenil din Romania, prin fiecare meci disputat in cadrul turneului.

Dupa cele 3 victorii din grupa, ACS Dan Dacian 1 s-a calificat in semifinala unde a intalnit ca adversar echipa bucuresteana CN Aurel Vlaicu. La finalul unui meci tensionat si plin de suspans, baschetbalistii echipei noastre si-au asigurat locul la marea finala, cu scorul 81 – 62.

Motivati, cu dorinta de lupta si incredere in propriile forte, jucatorii echipei U15-1 au controlat meciul Finalei Campionatului National U15, de la inceput si pana la fluierul de final. Baschetbalistii de la ACS Dan Dacian 1 si-au adjudecat medaliile de aur, surclasand echipa BC OLIMPIC BAIA MARE, cu scorul de 93 – 69.

In cadrul festivitatii de premiere, jucatorul Dragos Diculescu a fost desemnat MVP-ul Turneului Final U15 masculin si component al Echipei de Vis a turneului.


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.