Durata: 30 minute Persoane: 4
Ingrediente
- 2 saculeti de Quinoa Panzani
- 2 cesti de faina 000
- 1/2 ceasca de zahar brun
- 1 1/2 lingurita de praf de copt
- 1 varf de lingurita sare
- 1/2 ceasca de afine confiate (pot fi si merisoare)
- 1/4 ceasca de ulei
- 1/4 ceasca miere
- 3/4 ceasca lapte
- 1 ou mare
- 1 lingurita de esenta de vanilie
Preparare
- Gatiti quinoa conform instructiunilor
- Incalziti cuptorul la 180°C.
- Pregatiti o tava pentru briose Ungeti cu ulei.
- Intr-un bol mediu amestecati faina, zaharul, praful de copt, sarea si afinele
- Intr-un bol mic amestecati uleiul, mierea, laptele, oul, quinoa si vanilia
- Adaugati mixul cu lapte peste mixul de faina si omogenizati doar pana se combina ingredientele Impartiti aluatul in locasurile din tava pentru briose
- Coaceti aproximativ 25 minute Scoatei tava din cuptor si transferati pe un suport pana se racesc.
Produs recomandat rețetei:
 
Quinoa
 
