Durata: 30 minute Persoane: 4
 

Ingrediente

  • 2 saculeti de Quinoa Panzani
  • 2 cesti de faina 000
  • 1/2 ceasca de zahar brun
  • 1 1/2 lingurita de praf de copt
  • 1 varf de lingurita sare
  • 1/2 ceasca de afine confiate (pot fi si merisoare)
  • 1/4 ceasca de ulei
  • 1/4 ceasca miere
  • 3/4 ceasca lapte
  • 1 ou mare
  • 1 lingurita de esenta de vanilie

Preparare

  1. Gatiti quinoa conform instructiunilor
  2. Incalziti cuptorul la 180°C.
  3. Pregatiti o tava pentru briose Ungeti cu ulei.
  4. Intr-un bol mediu amestecati faina, zaharul, praful de copt, sarea si afinele
  5. Intr-un bol mic amestecati uleiul, mierea, laptele, oul, quinoa si vanilia
  6. Adaugati mixul cu lapte peste mixul de faina si omogenizati doar pana se combina ingredientele Impartiti aluatul in locasurile din tava pentru briose
  7. Coaceti aproximativ 25 minute Scoatei tava din cuptor si transferati pe un suport pana se racesc.


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.