Durata: 20 minute Persoane: 4
 
Gateste pentru familia ta o mancare ca la mama acasa! 
Cu inspiratie din reteta delicioasa de la Panzani, la care se adauga pasiunea si talentul tau, pastele farfalle "carbonara" cu ciuperci vor deveni vedeta unui pranz alaturi de cei dragi.
 

Ingrediente

  • 400 g paste Farfalle PANZANI sau Farfalle Mini PANZANI
  • 500 g ciuperci champignon
  • 3 galbenusuri de ou
  • 4 fasii de bacon
  • 25 cl smantana
  • Parmesan
  • nucsoara
  • sare si piper.

Preparare

  1. Taiati ciupercile in sferturi.
  2. Taiati fasiile de bacon in felii subtiri si caliti-le in tigaie pana se rumenesc.
  3. Caliti si ciupercile in aceeasi tigaie.
  4. Amestecati smantana si galbenusurile de ou.
  5. Adaugati sare, piper si nucsoara.
  6. Amestecati pastele, ciupercile si baconul, apoi adaugati smantana si galbenusurile.
  7. Presarati Parmezan si serviti rapid.


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.