Durata: 30 minute Persoane: 4
Ingrediente
- 400 g Farfalle Panzani
- 1 kg de midii
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 lamaie
- 100 g creveti roz curatati
- 6 linguri de smantana proaspata
- cativa graunti de arpagic proaspăt
- 1 ardei
Preparare
- Spalati midiile si prajiti-le in ulei de masline la foc mare. Opriti focul de indata ce se deschid. Scoateti carnea din cochilii si puneti-o intr-un castron.
- Intr-o oala mare cu apa sarata clocotita, gatiti pastele Farfalle Panzani, conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Stoarceti lamaia. Amestecati midiile alaturi de creveti si smantana proaspata. Adaugati sucul de la lamaie si presarati piper.
- Scurgeti Farfallele imediat ce sunt fierte si adaugati-le in bolul cu fructele de mare pregatite. Se amesteca, apoi se presara cu arpagic tocat. Serviti imediat.
Pofta buna!
Produs recomandat rețetei:
 
Farfalle BIO
 

 
Farfalle Chef cu ou
 

 
Farfalle Mini
 

 
Farfalle
 
