Durata: 30 minute Persoane: 4
 

Ingrediente

  • 400 g Farfalle Panzani
  • 1 kg de midii
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 100 g creveti roz curatati
  • 6 linguri de smantana proaspata
  • cativa graunti de arpagic proaspăt
  • 1 ardei

Preparare

  1. Spalati midiile si prajiti-le in ulei de masline la foc mare. Opriti focul de indata ce se deschid. Scoateti carnea din cochilii si puneti-o intr-un castron.
  2. Intr-o oala mare cu apa sarata clocotita, gatiti pastele Farfalle Panzani, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  3. Stoarceti lamaia. Amestecati midiile alaturi de creveti si smantana proaspata. Adaugati sucul de la lamaie si presarati piper.
  4. Scurgeti Farfallele imediat ce sunt fierte si adaugati-le in bolul cu fructele de mare pregatite. Se amesteca, apoi se presara cu arpagic tocat. Serviti imediat.

Pofta buna!

 


Produs recomandat rețetei:

 

Vezi si alte retete