Durata: 30 minute Persoane: 4
 

Ingrediente

  • 400 g Farfalle Panzani
  • 4 buc de piept de pui
  • 16 nuci
  • 250g gorgonzola sfaramata
  • 300ml de smantana proaspata
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

Preparare

  1. Intr-o oala mare, cu apa sarata clocotita, gatiti pastele Farfalle Panzani, conform instructiunilor de pe ambalaj. Apoi scurgeti-le.
  2. Intre timp, taiati pieptul de pui in fasii.
  3. Gatiti carnea timp de 4 minute intr-o tigaie cu ulei.
  4. Adaugati smantana proaspata si gorgonzola sfaramata, amestecati timp de 1 pana la 2 minute, pana cand branza se topeste. Se condimenteaza cu sare si piper.
  5. Presarati bucatile de nuci. 

Gata de servire!
Pofta buna!

 


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.