Durata: 30 minute Persoane: 4
Ingrediente
- 400 g Farfalle Panzani
- 4 buc de piept de pui
- 16 nuci
- 250g gorgonzola sfaramata
- 300ml de smantana proaspata
- 2 linguri de ulei de masline
- sare
- piper proaspat macinat
Preparare
- Intr-o oala mare, cu apa sarata clocotita, gatiti pastele Farfalle Panzani, conform instructiunilor de pe ambalaj. Apoi scurgeti-le.
- Intre timp, taiati pieptul de pui in fasii.
- Gatiti carnea timp de 4 minute intr-o tigaie cu ulei.
- Adaugati smantana proaspata si gorgonzola sfaramata, amestecati timp de 1 pana la 2 minute, pana cand branza se topeste. Se condimenteaza cu sare si piper.
- Presarati bucatile de nuci.
Gata de servire!
Pofta buna!
Produs recomandat rețetei:
 
Farfalle BIO
 

 
Farfalle Chef cu ou
 

 
Farfalle Mini
 

 
Farfalle
 
