Durata: 55 minute Persoane: 4
 

Ingrediente

  •  1 saculet de QUINOA PANZANI 90g
  •  1 ceasca de branza sau cascaval ras
  •  3 lingurite faina
  •  1 lingurita de ardei iute(sau nu) tocat fara seminte
  •  2 cepe verzi tocate nu foarte marunt (doar partea verde)
  •  1 ou, usor batut
  •  salt si piper dupa gust
  •  2 lingurite de ule

Pentru sosul Aioli:

  • 1/2 ceasca maioneza
  • 1 catel de usturoi
  • Sucul de la o lamaie medie
  • Un varf de lingurita de piper

Preparare

  1. Fierbeti Quinoa Panzani in conformitate cu instructiunile
  2. Puneti toate ingredientele exceptand uleiul intr-un bol de mixer. Amestecati pana se omogenizeaza toate ingredientele. Verificati daca este sufficient de sarat/piperat.
  3. Intre timp incingeti uleiul in tigaie. Portionati mixul in portii mici de aproximativ 1 lingura mare. Puneti portiile in tigaia incinsa si gatiti pe fiecare parte pana devin maron-aurii.
  4. Serviti cu sosul Aioli.
  5. Sosul Aioli: Amestecati maioneza cu usturoiul, zeama de lamaie si piperul in robot/mixer pana la omogenizare. Asezonati cu sare/piper dupa gust.


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.