Durata: 40 minute Persoane: 4
 
Dintre nenumaratele retete italiene originale pe care merita sa le incerci, iti recomandam in mod deosebit ‪Lasagna cu somon si spanac.
Ingredientele savuroase si calitatea pastelor lasagna PANZANI care ofera consistenta potrivita, vor face ca aceasta reteta pentru paste sa devina una dintre preferatele tale.
 

Ingrediente

  • 1/2 pachet paste lasagna PANZANI
  • 300 g somon fumé
  • 500 g spanac
  • Parmezan
  • 50 cl smantana lichida
  • sare, piper si unt
  • lapte 

Preparare

  1. Dezghetati spanacul in prealabil.
  2. Incalziti cuptorul la 200°C.
  3. Amestecati spanacul cu smantana (30 cl).
  4. Inmuiati foile de lasagna in lapte.
  5. Pregatiti un vas de marime medie pentru cuptor, puneti lasagna, spanacul, somonul si putin Parmezan.
  6. Repetati pasii pana la ultima foaie de lasagna si deasupra presarati parmezan.
  7. Turnati restul de smantana amestecata cu sare in vas, peste lasagna.
  8. Coaceti la cuptor timp de 25 minute, pana se rumeneste.


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.