Durata: 5 minute Persoane: 4
 
Cu Malaiul Panzani pregatesti mamaliga in doar 3 minute si te bucuri de o mancare sanatoasa cu acelasi gust traditional din malai prefiert, fara efort si fara vase afumate. Daca nu ne credeti, urmariti-l pe Horia Varlan in videoclipul cu reteta! In afara de retete traditionale romanesti, este adesea utilizata alaturi de mancaruri de post sau in retete culinare rapide. In combinatie cu branza de casa si smantana, mamaliguta ofera o gustare matinala rapida si sanatoasa.
 

Ingrediente

  • 250g Malai pentru mamaliga 3 minute (Panzani)
  • 1L apa
  • sare

Preparare

  1. Puneti la fiert 1 litru de apa sau lapte si adaugati putina sare. Cand incepe sa fiarba, adaugati treptat 250 g de malai pentru mamaliga Panzani, amestecand continuu. Fierbeti timp de 3 minute si continuati sa amestecati.
  2. Se serveste pe o farfurie sau un blat de lemn.


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.