Durata: 30 minute Persoane: 4
 
 

Ingrediente

  • 350 g orez Panzani Special Pilaf Camolino
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingura de boia de ardei
  • ulei de masline
  • patrunjel proaspat
  • 900 ml supa de carne
  • 3 catei de usturoi
  • 3 bucati de carne impanata
  • 1 rosie
  • 150 ml vin rosu
  • 1/2 praz
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei rosu dulce
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper

Preparare

  1. Radeti rosia. Tocati ceapa, ardeiul rosu, prazul si morcovul. Condimentati bucatile de carne cu sare si piper.
  2. Rumeniti bucatile de carne intr-o cratita cu ulei. Dupa ce carnea s-a rumenit, adaugati legumele tocate si sotati-le la foc mediu - scazut.
  3. Adaugati putina boia de ardei, rosia rasa si dafinul. Cand rosia a scazut, adaugati paharul de vin. Acoperiti si lasati-l la gatit 15 minute. Adaugati supa calda si orezul.
  4. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Lasati amestecul sa fiarba la foc mediu - scazut, timp de 17 minute.
  5. Serviti cu putin patrunjel tocat.


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.