Durata: 30 minute Persoane: 4
Ingrediente
- 350 g orez Panzani Special Pilaf Camolino
- 1 foaie de dafin
- 1 lingura de boia de ardei
- ulei de masline
- patrunjel proaspat
- 900 ml supa de carne
- 3 catei de usturoi
- 3 bucati de carne impanata
- 1 rosie
- 150 ml vin rosu
- 1/2 praz
- 1 morcov
- 1/2 ardei rosu dulce
- 1/2 ceapa
- sare
- piper
Preparare
- Radeti rosia. Tocati ceapa, ardeiul rosu, prazul si morcovul. Condimentati bucatile de carne cu sare si piper.
- Rumeniti bucatile de carne intr-o cratita cu ulei. Dupa ce carnea s-a rumenit, adaugati legumele tocate si sotati-le la foc mediu - scazut.
- Adaugati putina boia de ardei, rosia rasa si dafinul. Cand rosia a scazut, adaugati paharul de vin. Acoperiti si lasati-l la gatit 15 minute. Adaugati supa calda si orezul.
- Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Lasati amestecul sa fiarba la foc mediu - scazut, timp de 17 minute.
- Serviti cu putin patrunjel tocat.
Produs recomandat rețetei: