Durata: 45 minute Persoane: 4
 
Daca ti-e dor de un orez bun ca la mama acasa iar traditionalul pilaf il pastrezi pentru mancarea de post, incearca neaparat reteta Panzani de orez cu coaste de porc si ardei.
Este o mancare gatita la fel de usor de preparat, dar deosebit de gustoasa.

Ingrediente

  • 350 g orez Panzani Special Pilaf Camolino
  • 800 ml supa de pasare
  • 400 g coaste (cotlet) de porc
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu mare
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 1 morcov
  • 2 foi de dafin
  • 1 varf de cutit de boia
  • 1 varf de cutit de chimen
  • 100 ml vin alb
  • patrunjel
  • ulei de masline
  • sare

Preparare

  1. Prajiti cotletul intr-o cratita cu ulei de masline pana cand se rumeneste. Adaugati apoi ceapa, usturoiul, morcovul tocat, ardeii taiati, foaia de dafin, chimenul si lasati totul pe foc, timp de cateva minute. Adaugati vinul si lasati cratita la foc scazut, pana vinul se evapora.
  2. Adaugati orezul Panzani Special Pilaf Camolino si boia, lasati totul la prajit, avand grija ca orezul sa nu se arda. Turnati apoi supa calda si amestecati din cand in cand.
  3. Sarati si fierbeti timp de 15 minute la foc mediu si lasati cratita sa mai stea langa foc (inca 5 minute).
  4. La final adaugati patrunjelul tocat si serviti imediat deliciosul orez cu cotlet de porc.


Produs recomandat rețetei: