Durata: 45 minute Persoane: 4
 

Ingrediente

  • 400 g orez Panzani Special Pilaf Camolino
  • 1.200 ml supa de peste
  • 1 ceapa
  • 100 g fasole verde
  • 3 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • fire de sofran
  • 2 ardei rosii (iuti sau nu, dupa gust)
  • 8 creveti mari
  • 250 g scoici
  • ulei de masline
  • sare

Preparare

  1. Pentru a pregati un delicios orez cu fructe de mare (cum ar fi creveti si scoici), incepeti prin a incalzi uleiul intr-o cratita. Prajiti usor crevetii, pe ambele parti. Dupa ce s-au rumenit, ii scoateti pe o farfurie.
  2. Prajiti usor, in acelasi vas, fasolea verde taiata "julien", impreuna cu ceapa tocata. Adaugati usturoiul, prajiti timp de cateva secunde, apoi adaugati sofranul si rosia rasa. Lasati amestecul pe foc, pana ce acesta se prajeste bine.
  3. Este momentul adaugarii orezului Panzani Special Pilaf Camolino: prajiti-l usor timp de cateva secunde si adaugati ardeii cuburi (fara samburi). Amestecati totul si incorporati treptat supa calda in amestecul rezultat. Daca este necesar, se mai adauga sare.
  4. Lasati la fiert timp de aproximativ 18-20 minute, astfel incat orezul sa devina mai consistent, iar supa sa devina mai groasa. La jumatatea timpului de preparare, adaugati scoicile si crevetii.
  5. La final, lasati orezul cu creveti si scoici sa stea 5 minute in afara focului, apoi puteti servi.


Produs recomandat rețetei: