Durata: 30 minute Persoane: 4
Ingrediente
- 180 g de Quinoa Panzani
- 120 g de arpagic
- 180 g de ardei rosu
- 180 g broccoli
- 2 catei de usturoi
- 40 g de caju
- 40 g de stafide
- Ulei de masline
- Sare
- Piper
- +/- Patrunjel sau coriandru
Preparare
- Se fierbe Quinoa Panzani in saculeti in multa apa clocotita cu un varf de sare timp de 12 minute la foc mediu si se lasa sa stea 5 minute. Strecoara, raceste cu apa si scurge. Pastreaza.
- Curata ardeii, arpagicul, brocoli in buchetele si taie usturoiul
- Prajeste intr-o tigaie cu putin ulei de masline fructele uscate, indeparteaza si pastreaza. Adauga toate legumele si, daca este necesar, adauga un pic mai mult ulei. Lasa-le la gatit.
- Potriveste de sare, adauga putin ardei si quinoa scursa, soteaza timp de 1 minut si serveste
- Se poate asezona cu patrunjel sau coriandru, dupa gust.
Produs recomandat rețetei:
 
Quinoa
 
