Durata: 30 minute Persoane: 4
 

Ingrediente

  • 180 g de Quinoa Panzani
  • 120 g de arpagic
  • 180 g de ardei rosu
  • 180 g broccoli
  • 2 catei de usturoi
  • 40 g de caju
  • 40 g de stafide
  • Ulei de masline
  • Sare
  • Piper
  • +/- Patrunjel sau coriandru

Preparare

  1. Se fierbe Quinoa Panzani in saculeti in multa apa clocotita cu un varf de sare timp de 12 minute la foc mediu si se lasa sa stea 5 minute. Strecoara, raceste cu apa si scurge. Pastreaza.
  2. Curata ardeii, arpagicul, brocoli in buchetele si taie usturoiul
  3. Prajeste intr-o tigaie cu putin ulei de masline fructele uscate, indeparteaza si pastreaza. Adauga toate legumele si, daca este necesar, adauga un pic mai mult ulei. Lasa-le la gatit.
  4. Potriveste de sare, adauga putin ardei si quinoa scursa, soteaza timp de 1 minut si serveste
  5. Se poate asezona cu patrunjel sau coriandru, dupa gust.


Produs recomandat rețetei: