Durata: 15 minute Persoane: 2
 

Ingrediente

  • 150 g CousCous Panzani
  • 150 ml supa legume/pui sau apa fierbinte
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1/2 ardei rosu
  • 10 rosii cherry
  • 1 legatura de patrunjel
  • cateva fire de ceapa verde
  • cateva felii de castravete pentru decor
  • cateva felii de avocado pentru decor
  • frunze de menta pentru decor
  • sucul de la 1/2 de lamaie
  • sare
  • piper

Preparare

  1. Puneti intr-un castron couscousul, turnati peste supa de legume/pui/apa fierbinte. Acoperiti timp de 6 minute (lichidul trebuie sa fie absorbit in totalitate). Adaugati 1 lingura ulei de masline si aerisiti-l cu o furculita pana se desface bob cu bob.
  2. Intre timp tocati in cuburi mici: jumatatea de ardei si 8 rosii cherry (celelalte 2 rosii ramase le taiati pe jumatate pentru decor). Tocati marunt ceapa verde si patrunjelul. Adaugati toate legumele tocate peste couscous, turnati restul de ulei si sucul de lamaie, asezonati salata cu sare si piper. Amestecați bine, apoi gustați pentru a adauga in prealabil (sare sau piper) in functie de gust.
  3. Decorati cu feliile de castravete, avocado, rosiile cherry ramase taiate in jumatati si frunzele de menta.

Usor de preparat, bun si gustos!
Pofta buna!

 


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.