Durata: 30 minute Persoane: 4
Ingrediente
- 300 g orez Panzani special pentru salate
- 1 rosie decojita si curatata de samburi
- 6 smochine uscate
- 180 g somon marinat
- 1 avocado
- marar proaspat
- fulgi de sare
- ulei de masline
- otet de vin
- 4 oua
Preparare
- Puneti apa sa fiarba la foc puternic. Scadeti intensitatea focului la mediu, fierbeti orezul timp de 20 minute, apoi strecurati-l.
- Taiati toate ingredientele si adaugati-le la orezul deja rece: smochine, somon marinat, rosia cojita, avocado.
- Condimentati cu ulei, sare si amestecati bine. Serviti in portii.
- Puneti apa sa fiarba la foc puternic, adaugati otetul de vin, spargeti un ou in apa si fierbeti aproximativ 3 minute.
- Asezonati cu fulgi de sare si marar.
Produs recomandat rețetei: