Durata: 30 minute Persoane: 4
  

Ingrediente

PENTRU SALATA:

  • 380 g orez Panzani Special pentru Salate / Trigrano
  • 110 g porumb fiert
  • 1 lingura de arpagic tocat
  • 2 andive
  • 1 lingura de capere
  • 20 capere (murate)
  • 80 g rosii uscate in ulei

PENTRU SOS/VINEGRETA:

  • 6 linguri de ulei de masline extra virgin
  • 2 linguri otet Jerez
  • sare
  • piper

Preparare

  1. Fierbeti in apa cu sare orezul Panzani Special pentru Salate, la foc mediu, timp de 20 minute.
  2. Dupa ce a fiert, scoateti orezul si lasati-l sa se scurga si sa se raceasca.
  3. In timp ce orezul fierbe, puteti pregati vinegreta: amestecati uleiul impreuna cu otetul, un varf de cutit de sare si un varf de cutit de piper.
  4. Amestecati orezul cu caperele, porumbul, arpagicul si rosiile taiate cubulete.
  5. Sugestie de prezentare: se adauga vinegreta, se amesteca si se serveste pe farfurii impreuna cu andive si capere.


Produs recomandat rețetei:


Vezi si alte retete