Durata: 30 minute Persoane: 4
Ingrediente
PENTRU SALATA:
- 380 g orez Panzani Special pentru Salate / Trigrano
- 110 g porumb fiert
- 1 lingura de arpagic tocat
- 2 andive
- 1 lingura de capere
- 20 capere (murate)
- 80 g rosii uscate in ulei
PENTRU SOS/VINEGRETA:
- 6 linguri de ulei de masline extra virgin
- 2 linguri otet Jerez
- sare
- piper
Preparare
- Fierbeti in apa cu sare orezul Panzani Special pentru Salate, la foc mediu, timp de 20 minute.
- Dupa ce a fiert, scoateti orezul si lasati-l sa se scurga si sa se raceasca.
- In timp ce orezul fierbe, puteti pregati vinegreta: amestecati uleiul impreuna cu otetul, un varf de cutit de sare si un varf de cutit de piper.
- Amestecati orezul cu caperele, porumbul, arpagicul si rosiile taiate cubulete.
- Sugestie de prezentare: se adauga vinegreta, se amesteca si se serveste pe farfurii impreuna cu andive si capere.
Produs recomandat rețetei: