Durata: 30 minute Persoane: 2
 

Ingrediente

  • 2 saculeti de Quinoa Panzani
  • 100-150 g de anchoa in ulei (se pot folosi si sardine)
  • 50 g de ceapa marinata
  • 350 g ardei kapia copti si decojiti
  • Ulei de masline
  • Sare – atentie pestele este deja foarte sarat!
  • Piper
  • Otet de calitate, eventual balsamic

Preparare

  1. Fierbe Quinoa Panzani in multa apa clocotita cu un varf de sare timp de 12 minute la foc mediu si lasa sa stea 5 minute. Strecoara, raceste cu apa si scurge. Pastreaza.
  2. Taie ardeiul kapia fasii si amesteca cu ceapa marinata.
  3. Adauga peste ardeiul taiat quinoa scursa, deja racita si fileurile de anshoa.
  4. Asezoneaza cu ulei de masline, otet balsamic si sare dupa gust.
  5. Reteta ceapa marinata: Se pune intr-o cratita 4-5 cepe taiate felii sau rondele . Se pune peste ceapa sare, piper boabe, foi de dafin, 50 ml otet, 2 linguri de ulei si se acopera cu apa. Se pune pe foc pana ajunge la 80-85 grade. Se raceste si toarna intr-un borcan. Lasati la macerat in borcan 5 zile. Se poate folosi la preparatele preferate.


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.