Durata: 20 minute Persoane: 2
Ingrediente
- 2 saculeti de Quinoa Panzani
- aproximativ 150 g de ton in ulei
- 60 g de masline negre fara samburi
- 100 g ardei verde
- 320 g rosii cherry variate
- 50 g ulei de masline extra virgin
- 1 lingurita de otet de calitate
- sare
Preparare
- Fierbe Quinoa Panzani in multa apa clocotita cu un varf de sare timp de 12 minute la foc mediu si lasa sa stea 5 minute. Strecoara, raceste cu apa si scurge. Pastreaza.
- Taie pe jumatate rosiile spalate si adauga-le intr-un castron mare. Adauga si maslinele taiate, ardeiul taiat in inele subtiri, tonul maruntit si quinoa scursa, deja racita.
- Asezoneaza cu ulei de masline, otet si sare dupa gust. Amesteca si serveste salata de quinoa cu ton, ulei de masline si rosii cherry.
Produs recomandat rețetei:
 
Quinoa
 
