Durata: 20 minute Persoane: 2
 

Ingrediente

  • 2 saculeti de Quinoa Panzani
  • aproximativ 150 g de ton in ulei
  • 60 g de masline negre fara samburi
  • 100 g ardei verde
  • 320 g rosii cherry variate
  • 50 g ulei de masline extra virgin
  • 1 lingurita de otet de calitate
  • sare

Preparare

  1. Fierbe Quinoa Panzani in multa apa clocotita cu un varf de sare timp de 12 minute la foc mediu si lasa sa stea 5 minute. Strecoara, raceste cu apa si scurge. Pastreaza.
  2. Taie pe jumatate rosiile spalate si adauga-le intr-un castron mare. Adauga si maslinele taiate, ardeiul taiat in inele subtiri, tonul maruntit si quinoa scursa, deja racita.
  3. Asezoneaza cu ulei de masline, otet si sare dupa gust. Amesteca si serveste salata de quinoa cu ton, ulei de masline si rosii cherry.


Produs recomandat rețetei: