Durata: 15 minute Persoane: 4
 
 

Ingrediente

  • 400 g paste Fusilli sau Fusilli mini PANZANI
  • 20 rosii cherry
  • 1 ardei gras verde
  • 1 lamaie
  • 1 buchet rucola (ori salata)
  • 1 hasma
  • 1 conserva ton (aproximativ 150 g)
  • busuioc
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Preparare

  1. Taiati rosiile cherry in jumatati, hasma in felii subtiri, iar ardeiul “julienne”.
  2. Stoarceti lamaia, amestecati ingredientele intr-un bol mare de salata si adaugati busuioc.
  3. Completati cu ulei de masline, sare si piper.
  4. Fierbeti pastele “al dente” intr-un vas cu apa si sare.
  5. Scurgeti pastele si clatiti-le cu apa rece.
  6. Amestecati-le cu legumele si adaugati (daca este necesar) ulei de masline.
  7. Lasati-le sa stea timp de 30 minute, apoi serviti.


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.