Durata: 15 minute Persoane: 2
 
Panzani va propune o varianta de salata cu quinoa si legume, usor de preparat, gustoasa, fresh si revigoranta, dar ai foarte satioasa! 

Ingrediente

  • 100 g de Quinoa tricolor Panzani
  • 1 ardei gras
  • 10 buchetele mici de broccoli
  • 8 rosii cherry
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • 1 ceapa rosie mica
  • 2 catei de usturoi
  • 2 ridichii
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • 2 lingurite de zeamă de lamaie
  • sare
  • piper
  • ierburi aromatice

Preparare

  1. Fierbeti Quinoa tricolor Panzani conform instrucţiunilor de pe ambalaj. (la fierbere se pune o parte quinoa la doua parti apa; cand apa incepe sa fiarba, se pune quinoa si se lasa la fiert timp de 12 minute la foc mic; se trece apoi printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.)
  2. Pentru a fierbe broccoli, puneti apa pe foc. Cand aceasta clocoteste, adaugati putina sare, apoi buchetelele de broccoli. Fierbeti la foc mic pentru 3 minute (Broccoli congelat fierbe doar 1 minut, pentru ca este deja prefiert). Scurgeti apa fierbinte şi îl lasati câteva secunde sub jet de apă rece. Astfel se opreste fierberea si îşi păstrează o nuanţă de verde puternică.
  3. Zdrobiti cateii de usturoi, taiati ceapa marunt, ridichiile in felii, tocati cubulete: ardeiul gras, mango si avocado. Puneti-le pe toate într-un bol, la care adaugati quinoa si restul de legume: roşiile cherry, broccoli. Peste ingrediente adaugăti uleiul de măsline, zeama de lămâie, sare si piper. Pentru a-i intensifica aroma puteti adauga si ierburi aromatice după gust (coriandru, mentă, oregano)

Pofta buna!


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.