Durata: 15 minute Persoane: 2
Panzani va propune o varianta de salata cu quinoa si legume, usor de preparat, gustoasa, fresh si revigoranta, dar ai foarte satioasa!
Ingrediente
- 100 g de Quinoa tricolor Panzani
- 1 ardei gras
- 10 buchetele mici de broccoli
- 8 rosii cherry
- 1 mango
- 1 avocado
- 1 ceapa rosie mica
- 2 catei de usturoi
- 2 ridichii
- 2 lingurite de ulei de masline
- 2 lingurite de zeamă de lamaie
- sare
- piper
- ierburi aromatice
Preparare
- Fierbeti Quinoa tricolor Panzani conform instrucţiunilor de pe ambalaj. (la fierbere se pune o parte quinoa la doua parti apa; cand apa incepe sa fiarba, se pune quinoa si se lasa la fiert timp de 12 minute la foc mic; se trece apoi printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.)
- Pentru a fierbe broccoli, puneti apa pe foc. Cand aceasta clocoteste, adaugati putina sare, apoi buchetelele de broccoli. Fierbeti la foc mic pentru 3 minute (Broccoli congelat fierbe doar 1 minut, pentru ca este deja prefiert). Scurgeti apa fierbinte şi îl lasati câteva secunde sub jet de apă rece. Astfel se opreste fierberea si îşi păstrează o nuanţă de verde puternică.
- Zdrobiti cateii de usturoi, taiati ceapa marunt, ridichiile in felii, tocati cubulete: ardeiul gras, mango si avocado. Puneti-le pe toate într-un bol, la care adaugati quinoa si restul de legume: roşiile cherry, broccoli. Peste ingrediente adaugăti uleiul de măsline, zeama de lămâie, sare si piper. Pentru a-i intensifica aroma puteti adauga si ierburi aromatice după gust (coriandru, mentă, oregano)
Pofta buna!
Produs recomandat rețetei: