Durata: 30 minute Persoane: 4
Ingrediente
- 400 g Tagliatelle Panzani
- 250 g creveti decojiti
- 1 rosie
- 4-5 linguri de ketchup
- 5-10 picaturi de Tabasco
- Pasta de ardei iute (Chilli)
- Harissa – (un sos fierbinte sau o pasta folosita in bucataria nord-africana, facuta din ardei iute, boia si ulei de masline)
- ardei rosu
- 2 linguri de ulei de masline
- sare
- piper
Preparare
- Curatati rosia si taiati-o in bucati mici. Gatiti rosia taiata bucati cu ketchup-ul sosul Tabasco, intr-o cratita, la foc mic. Adaugati pasta de ardei iute si harissa.
- Amestecati crevetii curatati cu sosul gatit initial. Lasati la macerat timp de 20 minute, amestecand regulat.
- Intr-o oala mare cu apa sarata clocotita, gatiti pastele Tagliatelele Panzani, conform instructiunilor de pe ambalaj.
- Aranjati farfuriile cu pastele, crevetii si ardeiul rosu, turnand un strop de ulei de masline in ultimul moment. Se serveste rece.
Pofta buna!
Produs recomandat rețetei: