Durata: 30 minute Persoane: 4
 

Ingrediente

  • 400 g Tagliatelle Panzani
  • 250 g creveti decojiti
  • 1 rosie
  • 4-5 linguri de ketchup
  • 5-10 picaturi de Tabasco
  • Pasta de ardei iute (Chilli)
  • Harissa – (un sos fierbinte sau o pasta folosita in bucataria nord-africana, facuta din ardei iute, boia si ulei de masline)
  • ardei rosu
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper

Preparare

  1. Curatati rosia si taiati-o in bucati mici. Gatiti rosia taiata bucati cu ketchup-ul sosul Tabasco, intr-o cratita, la foc mic. Adaugati pasta de ardei iute si harissa.
  2. Amestecati crevetii curatati cu sosul gatit initial. Lasati la macerat timp de 20 minute, amestecand regulat.
  3. Intr-o oala mare cu apa sarata clocotita, gatiti pastele Tagliatelele Panzani, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  4. Aranjati farfuriile cu pastele, crevetii si ardeiul rosu, turnand un strop de ulei de masline in ultimul moment. Se serveste rece.

Pofta buna!

 


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.