Durata: 30 minute Persoane: 4
 

Ingrediente

  • 300 g Tagliatelle Panzani
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii coapte
  • 20 de masline negre fara samburi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri de ulei de masline
  • cateva frunze de busuioc

Preparare

  1. Taiati dovleceii si rosiile in bucati mici, apoi tocati ceapa si zdrobiti usturoiul.
  2. Gatiti pastele Tagliatelle Panzani intr-o oala mare cu apa sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  3. Intr-o tigaie, caliti ceapa si usturoiul in ulei de masline. Ulterior, adaugati legumele si sotati cateva minute (la final, legumele ar trebui sa ramana putin ferme)
  4. Amestecati bine pastele si legumele in vasul din care veti lua masa, apoi adaugati busuiocul si maslinele chiar inainte de servire.

Pofta buna!

 


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.