Durata: 30 minute Persoane: 4
 

Ingrediente

  • 300 g Tagliatelle Panzani
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii coapte
  • 20 de masline negre fara samburi
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri de ulei de masline
  • cateva frunze de busuioc

Preparare

  1. Taiati dovleceii si rosiile in bucati mici, apoi tocati ceapa si zdrobiti usturoiul.
  2. Gatiti pastele Tagliatelle Panzani intr-o oala mare cu apa sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj.
  3. Intr-o tigaie, caliti ceapa si usturoiul in ulei de masline. Ulterior, adaugati legumele si sotati cateva minute (la final, legumele ar trebui sa ramana putin ferme)
  4. Amestecati bine pastele si legumele in vasul din care veti lua masa, apoi adaugati busuiocul si maslinele chiar inainte de servire.

Pofta buna!

 


Produs recomandat rețetei:


Vezi si alte retete