Durata: 20 minute Persoane: 4
 

Ingrediente

  • 300 g tagliatelle PANZANI
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 20 masline negre
  • ceapa si usturoi
  • 1 bol de smantana pentru gatit
  • busuioc
  • ulei de masline
  • 1 galbenus de ou

Preparare

  1. Taiati legumele in cubulete, iar ceapa si usturoiul taiati-le in felii subtiri.
  2. Fierbeti pastele intr-un vas mare in care ati adaugat apa cu sare.
  3. Intr-o tigaie mare sau wok, caliti ceapa si usturoiul in ulei de masline.
  4. Adaugati legumele si lasati sosul pe foc timp de 10 minute, apoi adaugati smantana.
  5. Cand sosul fierbe, adaugati pastele si busuiocul.
  6. Adaugati si galbenusul de ou inainte de servire.


Produs recomandat rețetei:


Panzani - Spirit liber!

Daca iubesti gustul trebuie sa fii exigent cu ingredientele.

Pentru Panzani, cele mai importante sunt ingredientele, ingredientele, ingredientele...

Bucurati-va cu adevarat, luati-va libertatea de a gati asa cum va doriti.

Site-ul Panzani.ro folosește “cookies” pentru optimizarea şi perfecţionarea continuă a paginii de internet. Prin utilizarea în continuare a paginii de internet declaraţi că sunteţi de acord cu utilizarea de cookies.